Taller de fanzine experimental en català

Activitat en català

Dissabte 9 de desembre de 12:00 a 14:00hs

Preu: 30 euros

Taller dirigit a infants de 6 a 12 anys

Un llibret fet amb un sol full de paper? Sí! 

Convertirem un paper Din A2 en un llibret-pòster utilitzant tècniques de dibuix i de plegat i explorarem les possibilitats del desplegable com a format narratiu. 

Després de presentar-nos, començarem llegint un breu poema de Gianni Rodari. Quins elements hi apareixen? Què ens ha sorprès?

A partir dels elements del poema, pensarem i esbossarem les cinc pàgines del nostre fanzine, tenint en compte els fragments i el conjunt.

Aprendrem a plegar el full de paper per crear un llibret i amb llapis i retoladors dibuixarem la nostra pròpia versió del poema, incorporant el text de manera lliure segons les habilitats de cada participant. 

Prioritzarem el descobriment i el gaudi en el procés de treball, l’actitud exploradora i sense por de l’error. 

Un cop acabat, compartirem tots els fanzins resultants i admirarem com queden desplegats en format de pòster.

Material (inclòs):

  • Paper per al fanzine-pòster
  • Retoladors de colors
  • Llapis
  • Poema

Cada participant s’endurà a casa el seu propi fanzine-pòster

Berta Cusó (Barcelona, 1989) és il·lustradora, docent i autora de còmics establerta a Berlín. Llicenciada en Arquitectura (Universitat Politècnia de Catalunya), i amb estudis d’Art i Arquitectura al CCNY de Nova York, posteriorment va complementar la seva educació en il·lustració a l’AID de Berlín i a l’espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. La seva obra pictòrica ha estat exposada a Barcelona, Nova York i Berlín. Imparteix tallers de plàstica a la Catescola de Berlín i és professora de dibuix i expressió gràfica al grau d’Arts de la Universitat Oberta de Catalunya.

*Tots els materials estan inclosos

**Per apuntar al teu fill o filla al taller pots enviar un mail a bartlebyberlin@gmail.com

Optimized with PageSpeed Ninja